Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
Banner logo
Calitate, pentru că meriți!
Pe acest website, comenzile se realizează fără autentificare sau înregistrare.


Plantele de aloe fac parte dintr-o familie care cuprinde câteva sute de specii rezistente și ușor de întreținut ca și plante de casă.  Creșterea lor poate fi făcută pornind de la semințe, de la lăstari, sau chiar de la butași. Le place lumina puternică și trebuie udate doar după ce pământul în care sunt plantate este uscat. Aloe are nevoie de mai puțină apă iarna, și nu ar trebui ținută afară dacă temperatura exterioară scade sub 4-5 grade Celsius. Pământul cel mai potrivit este format dintr-un amestec standard pentru creșterea cactușilor, sau dintr-un pământ normal pentru creșterea florilor, cu nisip adăugat la acesta.

 

 

 

Instrucțiuni

 

 1. Pregătire și plantare

  • 1

   Alegeți un ghiveci. Nu neapărat unul prea mare, deoarece le place să fie "limitate" de către ghiveci, astfel încât rădăcinile lor să fie aglomerate. Dacă începeți de la semințe, utilizați un vas mai redus ca dimensiuni.

  • 2

   Puneți întâi un strat (1 cm) de pietricele pe fundul ghiveciului, pentru a îmbunătăți drenajul. Adăugați pământul. Utilizați un amestec obișnuit pentru creșterea florilor, la care adăugați o treime nisip, sau folosiți un amestec standard pentru cactuși. Amestecați-l bine și puneți-l în ghiveci până la 1-2 cm sub margine.  Dacă aveți cu ce măsura pH-ul solului, trebuie să știți că plantelor de aloe le place solul neutru spre bazic.

  •  
   3

   Alegeți specia. Puteți opta pentru multe specii, începând de la cele adaptate climatelor deșertice, până la cele adaptate climatelor reci de munte. Ele pot avea culori diferite ale frunzelor sau florilor. Ca mărime, puteți de asemenea alege într-o gamă largă, pornind de la micile plante perene, până la varietățile de mărimea unor arbori.

  • 4

   Plantați semințele. Plasați-le deasupra solului și acoperițile cu un strat de nisip. Dacă utilizați lăstari, plantați-i la aceeași adâncime precum în vasul plantei-mamă.

  • 5

   Udați semințele sau lăstarii. Plasați ghiveciul într-un vas cu apă pentru a umezi ușor solul. Puteți să adăugați un fungicid în apă dacă este disponibil. Aceasta va crește șansele ca semințele să germineze înainte de a mucegăi. Scoateți ghiveciul din vasul cu apă după ce pământul s-a umezit.

  • 6

   Plasați ghiveciul într-un loc cald, umbros, până când semințele germinează. Poate dura o perioadă cuprinsă între 30 și 180 de zile până să se petreacă aceasta, în funcție de specie și de condițiile de germinare, așa că aveți răbdare. În cazul în care ați folosit lăstari, puteți să plasați ghiveciul în lumina normală.

 

Note și avertizări

 • Unele semințe au o perioadă de latență, și nu pot fi crescute până când aceasta nu a trecut. Verificați aceasta la furnizorul dumneavoastră de semințe. Nu aruncați semințele plantate dacă nu au germinat atât de repede cât v-ați fi dorit, cu excepția cazului în care au mucegăit. 

Minerale coloidale, AquaNano
- ediția a treia -
Argint coloidal AquaNano Ultra, 80ppm.
Pur electrocoloidal!
Aur coloidal AquaNano Celest, 110ppm
Un produs unic!

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai departe...

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Helia, Sativa, Delis
Creme naturale cu argint și aur coloidal
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

logoPO
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.
Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.