Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
AquaNano Ultra - argint coloidal, 80ppm
Formulă avansată, acțiune eficientă, gust plăcut. Află mai mult!
AquaNano TriMin - un produs excepțional.
Mix de argint, cupru și aur coloidal, 50ppm. Află mai mult!

Unul dintre aspectele dificil de verificat de către utilizatorul obișnuit este concentrația reală a unui mineral coloidal.

 

Desigur, neaveniții de tot felul, fie de pe la noi, fie din alte părți, ne  "învață" că putem să utilizăm pentru aceasta TDSmetre, care sunt într-adevăr utile pentru măsurat anumiți parametrii ai apei, dar inutile în a măsura concentrația mineralelor coloidale. La un moment dat vom explica și de ce "s-a dorit" ca oamenii să fie învățați astfel. Foarte pe scurt, ține de diferite modalități de falsificare a mineralelor coloidale.

 

Dat fiind modul de acțiune al acestor produse/remedii, uneori această concentrație, mai precis valoarea ei absolută, nu este foarte importantă, mai ales în cazul în care este urmărit un efect de tip informațional.

 

Cu toate acestea, de aici și până la a comercializa apă chioară, sau oricum, produse departe de ceea ce ar trebui să fie, este un pas foarte ușor de făcut de către "producători" lipsiți de scrupule și integritate, iar asta se petrece mai des decât ați putea crede, nu numai la noi în țară, ci și în restul lumii.

Produsele falsificate, aducătoare de însemnate beneficii materiale, sunt un magnet pentru persoanele uneori exagerat de credule (pe care le rugăm să ne scuze pentru că suntem forțați să punem degetul pe rană), mai ales atunci când sunt însoțite de un ambalaj atrăgător, o promovare agresivă și, de obicei, mincinoasă. Uneori, acestei promovări îi sunt date și culori  pseudo-științifice, eventual cu ajutorul unor așa-zise "star-uri" ale "subsolului" medical sau monden.

Am mai punctat și în trecut astfel de situații, precum în articolul ACESTA. Totuși, în asemenea cazuri, distanța face ca dumneavoastră să fiți feriți de a cumpăra asemenea falsuri, precum cele comercializate de gold2live.com, destinate publicului de peste Atlantic, a căror așa-zisă principală calitate este aceea că, precum hainele împăratului din poveste, nu se văd. Pentru că nu există.

 

Să nu vă închipuiți însă că plaiul mioritic nu își are veleitarii săi, ar fi culmea să "importăm" atâtea și să nu "importăm" și metodele de a produce "ulei de șarpe" (pentru cei care nu știu, șarpele nu prea e  gras...).

 

Astfel, acum câțiva ani, unul dintre "producătorii" de minerale coloidale din Romania, "producea" un aur coloidal incolor, deoarece, precizau dumnealor, produsul respectiv avea particulele mici, mult mai mici decât ale aurului coloidal de culoare (să zicem) roz (în care particulele erau asemănate cu o "pilitură" de aur). De altfel, la această dată, precizările respective încă mai subzistă pe internet, pe diverse site-uri.

 

Vă oferim în continuare o asemenea captură de ecran, din care vom scoate numele produsului, producătorului, și a site-ului, din ... diverse considerente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă oferim și o copie a unui buletin de analize a unui astfel de produs, conținând "aur coloidal". Puteți observa cum respectiva concentrație este mai mică decât 0,2ppm, adică... nu poate fi măsurată, 0,2ppm fiind limita de măsură a aparaturii de laborator utilizată în măsurătoarea respectivă.

 

 

 

Poate măcar acum, unii dintre dumneavoastră vor începe să înțeleagă că au fost (și sunt în continuare) păcăliți: de relativ curând, aurul coloidal produs de către respectiva firmă, are culoare... roz!!! S-or fi răzgândit...

 

Observăm că unele  ființe umane (hmmm, oare...?)  reușesc să cadă permanent în picioare, trecând cu nonșalanță de la o minciună la alta. Este și acesta un soi de talent.

 

De ce minciună? Pentru că, în ultima vreme au început să apară pe piață, mai prin Europa, mai prin Romania, produse cu specificații din ce în ce mai îndrăznețe, precum concentrații de zeci de ppm, în cazul aurului coloidal. Desigur, ele ar putea fi adevărate (și în unele cazuri sunt, la AquaNano producem  aur coloidal cu concentrația de până la 4000ppm). Dar... sunt toate ceea ce ar trebui să fie?

 

 

 

 

 

În cazul multora dintre mineralele coloidale este dificil de estimat concentrația doar privind la un produs, dar totuși, măcar uneori se poate. Mai jos, aveți cateva imagini ale unor

minerale coloidale (aur, cupru, crom, anumite sortimente de argint), în cazul cărora această estimare este posibilă.

 

În ordine, de la stânga la dreapta, aveți prezentate:

1. Argint coloidal Ultra, 80ppm. Culoarea este aproape inexistentă, datorită morfologiei produsului. El nu prezintă rezonanță plasmonică de suprafață, decât într-o măsură foarte redusă. Într-un vas semnificativ mai mare (câțiva litri să zicem), se poate observa culoarea foarte ușor gălbuie.

2. Argint coloidal Protect, de culoare galbenă, aproximativ 15ppm. Particule cristaline, 10-20nm.

3. Cupru Coloidal Bios-Pur, 10ppm, particule 2-15nm.

4. Crom coloidal Glucon, 10ppm. Deși are culoare galbenă, nu se poate observa decât în flacoane ceva mai mari ca dimensiuni.

5. Aur coloidal Olympus, 30ppm. El poate avea uneori culoare violet, sau chiar indigo, atunci când particulele se adună în macroclustere (fără a le crește dimensiunea individuală)

 

Astfel, în cazul fiecărui mineral coloidal în parte, care prezintă o culoare datorită rezonanței plasmonice de suprafață, simpla diferență de intensitate a culorii arată o diferență a concentrației.

 

În imaginea din stânga, aveți prezentate, tot de la stânga la dreapta, următoarele produse:

 

1. Aur coloidal cu concentrația declarată de câteva zeci de ppm (nu vom preciza firma producătoare și produsul), concentrația reală mai mică de 5ppm

2. Aur coloidal Vital Pur, AquaNano, 10ppm

3. Aur coloidal Olympus, AquaNano, 30ppm

 

 

Ca atare, în cazul în care aveți în față două eșantioane din același produs, de la două firme diferite, va fi ușor să faceți diferența de concentrație pe baza culorii, dar aceasta  numai în cazurile menționate mai sus, când se manifestă vizibil rezonanța plasmonică de suprafață, care dă culoarea produsului.

.

Deși suntem siguri acum că această fotografie vă va face să înțelegeți care este adevărul, iată în continuare pentru exemplul de mai sus, buletine de analiză corespunzătoare:

 

 

 

Mai întâi, pentru aurul coloidal Olympus. Se poate observa că în fapt, concentrația nu este cea nominală, de 30ppm, datorită diverselor erori inerente unor astfel de tipuri de măsurători.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apoi, pentru un sortiment de aur coloidal (primul din stanga, în fotografia de mai sus, cu concentrația declarată de câteva zeci de ppm (cum s-ar zice, mai mult decât a aurului coloidal Olympus, dar doar pe etichetă după cum vedeți).

 

Eroare eroare, dar... aceasta nu mai este o eroare!

80% din concentrație, în regulă, poți spune că este o eroare (dacă se încadrează în standardul de produs), dar 10% este, vorba poveștii, comerț cu ocaua mică.

Presupunând că o asemenea firmă ar avea implementat un sistem de calitate și control al producției, precum HACCP, ne întrebăm, pe bună dreptate, la ce o fi bun? A, pentru a îl menționa pe flacon...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vă ajuta să înțelegeți chiar mai mult cât sunt de departe asemenea falsuri de produse  adevărate, aveti alăturat două fotografii pentru un eșantion de aur coloidal de 300ppm, privit atât prin lumină transmisă (stânga), cât și în lumină reflectată (dreapta). 

 

La AquaNano nu prea obișnuim să ne lăudăm cu ce facem dar, totuși, uneori este necesar, pentru a arăta că la AquaNano se poate.

Și se face.

 

 

 

 

 

Puteți observa că, atunci când "hainele împăratului" nu se văd, aceasta înseamnă că, așa cum ne spune bunul simț, "împăratul" este gol-pușcă!

Vă lăsăm pe dumneavoastră să înțelegeți cine este "împăratul", iar aceasta nu este o glumă, căci respectivul "producător" chiar se autointitula într-o anumită perioadă "Regele mineralelor coloidale din Romania", sau ceva de acest gen.

Desigur, știm că Romania este plină de astfel de "regi" și "împărați", și nu vom detalia, pentru a nu fi acuzați de vreo "împăratofobie", sau, de ce nu, de "lezmajestate". În ziua de azi, nu poți să fii suficient de atent, mai în glumă mai în serios...

 

Ar mai fi multe de spus pe acest subiect totuși și, de aceea, gradat, vom mai prezenta astfel de "trăsnăi".

Unele dintre ele sunt pur și simplu incredibile. Gradat însă, sperăm să îndepărtăm această țesătură de minciuni, care datorită repetării sistematice, au ajuns să fie confundate cu adevărul.

 

 
 

Noul site și magazin virtual, AghorasBio. Click aici pentru a îl vizita!

Minerale coloidale AquaNano
Articole, magazin virtual. Vizitează acum!!
Stop cancerului!
Articole, produse. Vizitează acum!
Minerale organice și vitamine naturale, Biomineral
Pure, fără aditivi, sub formă de pulbere. Vizitează acum!
Aloe, pentru tine și familia ta.
Din culturi organice, neprocesată din pulberi. Vizitează acum!
CannExtract: mit și adevăr despre cannabis.
Află și opinia noastră. Filme, articole, cercetări. Vizitează acum!
Produse cosmetice cu aur coloidal.
Naturale, de calitate. Vizitează acum!
Extracte concentrate Magic-Plant.
Esență de plantă. Concentrate, procesate la rece, așa cum ar trebui să fie. Vizitează acum!
FlorEsențial, uleiuri esențiale naturale.
Extrem de accesibile, și pe placul tău. Vizitează acum!
Hidromel: magie cu fructe, plante medicinale și miere de albine
Vrei să îți faci și tu? Învață cum. Vizitează acum!
Minunile propolisului, dar și ale altor substanțe naturale.
Citește acum despre ele. Vizitează acum!
Electroterapie, cu argint, sau fără.
Învață despre aceasta. Vizitează acum!
SSL Certificates
Găseşte-ne pe Facebook!