Comenzi: 0736838460, 0754432971, 0214240504, Relații cu clienții: 0767287306, 0734394338, WhatsApp, SMS: 0767287306
AquaNano Ultra - argint coloidal, 80ppm
Formulă avansată, acțiune eficientă, gust plăcut. Află mai mult!

Noul site și magazin virtual, AghorasBio. Click aici pentru a îl vizita!

Minerale coloidale AquaNano
Articole, magazin virtual. Vizitează acum!!
Stop cancerului!
Articole, produse. Vizitează acum!
Minerale organice și vitamine naturale, Biomineral
Pure, fără aditivi, sub formă de pulbere. Vizitează acum!
Aloe, pentru tine și familia ta.
Din culturi organice, neprocesată din pulberi. Vizitează acum!
CannExtract: mit și adevăr despre cannabis.
Află și opinia noastră. Filme, articole, cercetări. Vizitează acum!
Produse cosmetice cu aur coloidal.
Naturale, de calitate. Vizitează acum!
Extracte concentrate Magic-Plant.
Esență de plantă. Concentrate, procesate la rece, așa cum ar trebui să fie. Vizitează acum!
FlorEsențial, uleiuri esențiale naturale.
Extrem de accesibile, și pe placul tău. Vizitează acum!
Hidromel: magie cu fructe, plante medicinale și miere de albine
Vrei să îți faci și tu? Învață cum. Vizitează acum!
Minunile propolisului, dar și ale altor substanțe naturale.
Citește acum despre ele. Vizitează acum!
Electroterapie, cu argint, sau fără.
Învață despre aceasta. Vizitează acum!

 

Curba eliminare argint

Argintul coloidal: Unde ajunge dupa ce il bei? Cat ramane acolo?

De Roger Altman, Eng. Sc. D. mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Atenționare:

Acest raport este realizat doar cu scop informativ. Nu este destinat a fi un ghid pentru dozarea argintului coloidal în scop profilactic sau terapeutic. Rezultatele sunt bazate pe metabolismul unui singur individ și pe rata excreției organismului respectiv, factori care pot varia mult de la o persoană la alta.

Curba eliminării argintului, după încetarea ingerării, este cea din figura alăturată:

Sumar

O cantitate fixă de argint a fost ingerată zilnic timp de câteva luni, după care s-a realizat o balanță a argintului pe o perioadă de 24 h, prin măsurarea cantității de argint găsite în fecale, urină, unghii, păr și transpirație. După estimarea cantității de argint conținută în fiecare dintre aceste surse, s-a ajuns la concluzia că studiul urinei și fecalelor este suficient pentru o aproximare corectă a eliminării argintului din corp. Acest studiu a fost urmat de un al doilea efort, extensiv, de monitorizare a cantității reziduale de argint eliminate în timp, studiind săptămânal (iar mai târziu trisăptămânal) urina și fecalele. În timpul acestei perioade s-a realizat o singură probă pentru determinarea influenței cantității de apă ingerate în ceea ce privește eliminarea argintului în urină.

Concluzii

Ingerarea argintului coloidal corect preparat nu rezultă în acumularea acestuia în corp. Nu există nicio evidență că argintul coloidal s-ar depozita semnificativ în unghii sau păr și, de fapt, datele conduc la concluzia că, după ingerarea a mai mult de 2 mg de argint zilnic timp de câteva luni, argintul pare să fie evacuat prin corp, în cea mai mare parte prin urină, la aproape aceeași rată în care este consumat. Mai mult, după încetarea ingerării de argint coloidal, jumătate din argintul coloidal care mai există în corp va fi eliminat prin urină și fecale (pe măsură ce trece timpul, din ce în ce mai mult prin fecale, în mai puțin de o lună. Chiar și acest timp de remanență poate fi redus semnificativ dacă se beau câțiva litri de apă zilnic (n.t. - nu recomandăm consumarea unei cantități mai mari de 2-3 litri de apă zilnic, pentru perioade îndelungate).

 

 

Citește acum:

Alte aspecte ale toxicității argintului

 

Deși s-a constatat că mulți compuși de argint au efecte antibacteriene remarcabile, forma nanoparticulată a acestora a demonstrat efecte similare, în unele cazuri (privind efectele antivirale, dar nu numai) acesteaa fiind mai ample, iar în alte cazuri mai puțin intense. Spre deosebire de formele ionice (cel puțin majoritatea lor), argintul coloidal, sub formă de nanoparticule așadar, s-a dovedit însă mai puțin toxic pentru celulele umane.

Trebuie să notăm că această scădere a toxicității, precum și formele sub care s-a manifestat, depind de foarte mulți factori, incluzând modul de preparare. Astfel, există studii care demonstrează această influență si care subliniază că utilizarea unor substanțe chimice toxice (precum borohidratul de sodiu) sau chiar și mai puțin toxice (citratul de sodiu), ca precursori ai fabricării argintului coloidal, face ca argintul coloidal să aibă o toxicitate crescută, datorită reziduurilor de substanțe rămase (chiar în cantități infime) în produsul final. Nu este exclusă de asemenea nici posibilitatea unei „transmiteri informaționale“ a acestei toxicități, transmisie recunoscută de multă vreme de către medicina homeopatică (și neluată în seamă, din păcate, de către comunitatea științifică din zilele noastre).

 

SSL Certificates
Găseşte-ne pe Facebook!